Ce efect are aurul asupra tenului?

Utilizarea aurului în îngrijirea pielii a devenit populară în zilele noastre. De fapt, așa a fost și în antichitate, când era folosit de japonezi, romani și egipteni. Hai să vedem de ce să ne dăm cu aur pe față.

  1. Pot fi reduse ridurile, liniile fine și petele:

Visezi la o piele fină, lipsită de riduri și pete. Știu, toate visăm la asta. Aurul poate activa celulele bazale ale pielii, ceea ce crește elasticitatea pielii. Va reduce ridurile, liniile subțiri, petele și semnele pe piele și te va face să arăți mai tânără.

2. Stimulează celulele pielii:

Ionii prezenți în aur ajută la stimularea celulelor și a nervilor din corpul tău. Aceasta duce la îmbunătățirea circulației sângelui. Acest lucru va crește metabolismul celulelor pielii și secreția deșeurilor. Astfel, aurul poate ajuta la stimularea celulelor ceea ce contribuie la o piele sănătoasă.

3. Îmbătrânirea prematură a pielii poate fi prevenită:

Uscarea pielii poate duce la îmbătrânirea ei prematură. Utilizarea aurului poate reduce uscăciunea pielii și ajută la creșterea ratei metabolice. Acest lucru ar împiedica îmbătrânirea prematură a tenului.

4. Epuizarea colagenului este încetinită:

Colagenul este produs în mod natural în corpul tău, e responsabil cu elasticitatea pielii și strălucirea părului. Nivelul de colagen din corp începe să se reducă de la vârsta de 25 de ani și atunci observi modificările pe piele. Îngrijirea pielii cu aur poate încetini epuizarea nivelului de colagen din celulele pielii tale.

5. Petele de soare pot fi tratate:

Ne îngrijorează razele nocive ale soarelui pe toți. Producția de melanină sau pigment negru la nivelul pielii este responsabilă pentru bronzarea pielii atunci când este expusă la lumina soarelui. Producția de melanină în organism poate fi redusă odată cu utilizarea aurului.

6. Tratarea alergiilor:

Egiptenii credeau că aurul are proprietăți medicinale care pot ajuta la vindecarea câtorva boli. Proprietățile antioxidante prezente în aur ajută la creșterea circulației sângelui ceea ce duce la reducerea acneei și a altor alergii ale pielii.

7. Tratarea inflamațiilor:

Se spune că aurul are proprietăți anti-bacteriene și antiinflamatoare care ajută oxigenul să intre în piele pentru reînnoirea celulelor. Acest lucru ajută la tratarea afecțiunilor inflamatorii ale pielii.

8. Elasticitatea pielii poate fi crescută:

Pielea are tendința de a se lăsa atunci când elasticitatea acesteia scade sau se pierde complet. Utilizarea aurului poate reduce descompunerea elastinei și restabilirea elasticității țesuturilor. Aurul mărește elasticitatea pielii, făcând-o astfel fermă și tonifiată.

9. Strălucirea pielii:

Aurul ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, de aceea ajută la hidratarea și menținerea nivelului de umiditate al pielii. Micile particule de aur se absorb în piele, oferind o strălucire bogată. Acest lucru face pielea sănătoasă, proaspătă și radiantă.

Dacă te-am convis și vrei să încerci un produs cu aur vezi mai jos selecția noastră de produse cu aur 24k.

[fusion_woo_shortcodes]

[/fusion_woo_shortcodes]

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *