Cine suntem noi?

Momirov Cosmetics

La Momirov Cosmetics, credem că frumusețea este mult mai mult decât pielea netedă sau părul strălucitor. Este vorba despre încrederea și puterea de a te simți bine în pielea ta, fără compromisuri. Ne mândrim cu produsele noastre de înaltă calitate și cu valorile pe care le promovăm în lumea cosmeticelor.

Iubește-ți pielea, bucură-te de viață

Promisiunea Tianei

Producția in România este foarte importantă pentru noi și suntem onorați ca am găsit colaboratori de excepție cu care facem echipa pentru a-ți oferi o îngrijire deosebita.
Formulele noastre sunt concepute de formulatori cu o vasta experienta in crearea rețetelor iar producția se intampla intr-un laborator din Timisoara echipat cu aparatura de ultima generație.
Pentru creația si producția grafica am găsit parteneri in diferite colțuri ale țării astfel ca toată magia are loc pe plaiurile mioritice.
Toți acești oameni au fost alături de noi de la început, pentru ca iubim relațiile de lunga durata.
Așa s-a întâmplat și cu clienții care au avut încredere să comande pentru prima data de la noi. Au rămas aproape de noi bucurându-se de fiecare produs nou.
Așa sper să se întâmple și cu tine odată ce vei încerca produsele Momirov, să intri in familia noastră și sa ne rămâi alături in aceasta călătorie.


Cu drag, Tiana Momirov

Co-Fondatoarea Momirov Cosmetics și specialist în inovare și formulare cosmetică.

Specialist în inovare și formulare cosmetică

Tiana Momirov

“Fiecare femeie merită să se simtă frumoasă!”

VIZIUNEA MOMIROV COSMETICS

Momirov Cosmetics este mai mult decât o companie de cosmetice – este o mișcare care unește femei din toate colțurile țării în căutarea unui viitor mai strălucitor și plin de încredere.

Viziunea noastră este să încurajăm femeile să se prețuiască mai mult și să se pună mereu pe primul loc. Ne dorim să le inspirăm să se simtă încrezătoare, puternice și să își celebreze frumusețea unică.

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea Momirov Cosmetics este de a oferi produse de înaltă calitate care să îmbunătățească frumusețea naturală a femeilor și să le ajute să se simtă minunat în fiecare zi.

Ne angajăm să dezvoltăm produse etice, cu ingrediente active cu studii clinice de eficacitate și concentrații maxime recomandate, care să reflecte valorile și aspirațiile noastre.

Ne străduim să fim un aliat de încredere pentru femeile care caută să se îngrijească și să se aprecieze așa cum merită.

VALORI

 • Integritate – Suntem dedicați transparenței, onestității și responsabilității în toate aspectele afacerii noastre. Clientii noștri merită să știe ce conțin produsele pe care le folosesc și să aibă încredere în calitatea și siguranța acestora.
 • Empatie – Ne preocupă emoțiile și nevoile clienților noștri. Ne străduim să creăm o comunitate de susținere și acceptare în care fiecare femeie să se simtă înțeleasă și împuternicită.
 • Inovație – Ne angajăm să rămânem la curent cu ultimele tendințe și cercetări în domeniul cosmeticelor, astfel încât să putem dezvolta produse revoluționare care să se adreseze nevoilor reale ale femeilor.
 • Diversitate și incluziune – Celebrăm diversitatea și promovăm incluziunea în toate aspectele afacerii noastre. Suntem dedicați să ne asigurăm că produsele noastre sunt potrivite și accesibile pentru femeile de toate vârstele, culorile, formele și mărimile. Ne angajăm să oferim un mediu în care toată lumea se simte respectată, apreciată și valorizată.
 • Parteneriate solide – Ne mândrim cu relațiile pe care le construim cu furnizorii noștri de încredere, care împărtășesc viziunea și valorile noastre. Tratăm furnizorii cu respect și apreciere, deoarece credem că o colaborare strânsă și durabilă este esențială pentru a excela în activitate.
 • Echipă valoroasă – Suntem recunoscători pentru echipa noastră dedicată și talentată, care reprezintă inima și sufletul Momirov Cosmetics. Ne angajăm să îi motivăm și să îi susținem pe membrii echipei noastre în această călătorie, creând un mediu de lucru în care fiecare persoană se simte apreciată, împuternicită și parte a succesului companiei.
 • Ser depigmentant concentrat Lumière

  După naștere am rămas pătată în frunte. Am încercat cu fel de fel de seruri, creme, și mai scumpe și mai ieftine, însă rezultate zero. V-am descoperit pe Facebook, am zis sa încerc și acest ser depigmentant (la câte am încercat, ce mai conta încă unul în plus😉). Am văzut ca da rezultate și am comandat și crema pentru depigmentare (am zis sa fie setul complet). Pe lângă acestea, folosesc și apa micelara, serul 24k și crema 24k. Sunt SUPER MEGA ÎNCÂNTATĂ. Mulțumesc Momirov Cosmetics.
  De: Adriana Vancea
 • Ser facial cu aur 24K și Acid hialuronic

  Extraordinar de bun Serul! Si nu numai el ci si cremele de ochi si fata. Il folosesc din ianuarie si tenul meu este hidratat si luminos iar ridurile mult reduse. Am fost intrebata ce folosesc si l-am recomandat prietenelor. Multumesc ! Abia astept sa folosesc crema de noapte!
  De: Alice Cristian