1. Despre începuturi

Visul a început in 2019 in orașul de pe Bega. După ce am luat lumea la pas si am descoperit secretele frumuseții din fiecare țară am îndrăznit sa credem ca si in România se poate face producție cosmetică la un nivel ridicat chiar de o firma mică. 

Ne-am îndrăgostit de aurul coloidal așa ca l-am făcut vedeta primului nostru produs, serul 24k. Din acel moment clientele noastre ne-au ghidat pașii si implicit următoarele produse. 

2. Despre principii

Ceea ce ne-am promis de la inceput si ceea ce îți promitem si tie sunt pilonii pe care am construit aceasta companie: 
Sa folosim doar active de cea mai înaltă calitate cu studii clinice solide;
Sa păstram cele mai ridicate concentrații de active recomandate indiferent cât de mult ar creste costul/produs ;
Sa fim transparenți, sa promitem doar ceea ce putem livra, si sa îți spunem mereu la ce sa te aștepți atunci când folosești produsele noastre. 

3. Despre echipă

Producția in România este foarte importantă pentru noi și suntem onorați ca am găsit colaboratori de excepție cu care facem echipa pentru a-ți oferi o îngrijire deosebita. 
Formulele noastre sunt concepute de formulatori cu o vasta experienta in crearea rețetelor iar producția se intampla intr-un laborator din Timisoara echipat cu aparatura de ultima generație.
Pentru creația si producția grafica găsit parteneri in diferite colțuri ale țării astfel ca toată magia are loc pe plaiurile mioritice. 
Toți acești oameni au fost alături de noi de la început, pentru ca iubim relațiile de lunga durata. 
Așa S-a întâmplat și cu clienții care au avut încredere să comande pentru prima data de la noi. Au rămas aproape de noi bucurându-se de fiecare produs nou. 
Așa sper să se întâmple și cu tine odată ce vei încerca produsele Momirov, să intri in familia noastră și sa ne rămâi alături in aceasta călătorie.

Cu drag Tiana Momirov

Fondatoarea Momirov Cosmetics