Ceaiul verde, remediu pentru tenul gras, puncte negre și acnee

Ceaiul verde se folosește în Asia de secole unde se consumă în media 5 căni pe zi. Efectele benefice ale acestuia sunt deja recunoscute la nivel mondial. Dar știai că este un remediu natural excelent pentru tenul gras, punctele negre și acnee?

Camellia sinensis este planta din care se obține ceaiul verde și are un conținut ridicat de tanin ceea ce o face astringentă, perfecta pentru a controla nivelul de sebum pe tenul mixt sau gras.

Folosind un produs cosmetic pe bază de ceai verde vei observa cum porii tăi secretă mai puțin sebum iar pielea ta arată mai curată și mai sănătoasă.

Produsele pe bază de ceai verde elimină impuritățile de la suprafața tenului, purifică în profunzime și sunt produse ideale anti-poluare, în special pentru persoanele care locuiesc în orașele aglomerate sau intră constant într-un mediu plin de praf.

Ceaiul verde este un antioxidant și antiinflamator excelent, motiv pentru care te va ajuta să scapi rapid de inflamațiile de la nivelul feței atunci când apar coșuri.  Proprietățile antibacteriene alea ceaiului verde îl fac un produs perfect pentru acnee tocmai pentru că, folosindu-l pe termen lung va ajuta la reducerea coșurilor.

Așadar dacă te lupți cu un ten mixt sau gras, acnee sau puncte negre îți recomandăm o cură cu gomajul de bambus (îți curăță fața așa cum puține produse o fac) și o mască de ceai verde pe care să le folosești de două ori pe săptămână și zilnic să îți cureți fața cu gelul micelar de ceai verde. Le găsești pe toate trei mai jos.

[fusion_woo_shortcodes]

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.
[/fusion_woo_shortcodes]

Foto credit: Elements Envato

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *