Mierea în cosmetică

Dulce și strălucitoare, se spune despre ea că a fost mâncarea preferată a zeilor Olimpului, cărora le plăcea în special nectarul. E un simbol al dulceței prin excelență. Mierea este întotdeauna asociată cu sublimul, cu divinul. Delicioasa miere este de asemenea, bogată în beneficii pentru piele.

Știai că albinele au nevoie de aproximativ 7000 de ore de lucru pentru a produce un kilogram de miere? În antichitate mierea era folosită pentru prorietățile antiseptice și vindecătoare. Astfel mierea, prin puterea sa regenerantă, mierea făcea minuni pentru piele. Dar hai să vedem cum ne ajută mierea în prezent.

3 Mari Beneficii

  • Hidratantă

Datorită conținutului ridicat de potasiu și vitamina B, este un tratament ideal pentru hidratarea pielii uscate. Prin urmare, este apelat la el fără moderare pentru hidratarea corpului. Datorită proprietăților sale antiseptice naturale, se va descurca bine și cu buzele uscate.

  • Emoliantă

Datorită activității albinelor, conține o cantitate mare de fructoză și glucoză. Această concentrație mare de zaharuri îi conferă o capacitate mare de penetrare a apei în celulele pielii, ceea ce o face infinit de catifelată. Prin urmare, este un ingredient ce poate fi folosit ca mască și scrub o dată sau de două ori pe săptămână pentru o piele de catifea.

  • Antioxidant

Cu cât este mai întunecată mierea, cu atât este mai bogată în antioxidanți. Are așadar rol de protecție împotriva îmbătrânirii pielii și împotriva ridurilor. În mască, cremă sau scrub, este un adevărat makeover!

Uite cum mierea are și alte beneficii pe lângă cel responsabil să îți îndulcească ceaiul, biscuiții și viața 🥰

Rutina divină

  • pentru ten

În fiecare zi folosește nectarul micelar de miere pentru îndepărtarea machiajului iar în rutina săptămânală alege masca cu miere pentru a avea un ten hidratat și parfumat. După aplicarea măștii folosește masajul fondant cu miere pentru câteva momente de relaxare. La final vei avea un ten similar cu pielea bebelușului.

  • pentru corp

Gomajul de corp cu miere îți va aduce toate virtuțile liniștitoare și restauratoare ale mierii asociate cu cojile de migdale pentru o exfoliere blândă. Pielea ta, astfel curățată de celulele moarte, va fi gata să primească beneficiile cremei de corp. Îți recomandăm crema de corp cu caviar.

Vezi aici produsele recomandate și încearcă-le cu încredere.

[fusion_woo_shortcodes]

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.
[/fusion_woo_shortcodes]

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *