Când folosim SPF?

Într-o relație cu soarele

Oricât de mult iubim soarele, trebuie să facem tot ce ne stă în putere pentru a fi în cea mai bună relație cu el. E fain să te lași sărutat de soare, dar atât. Să mergi mai departe în relația asta înseamnă să-i dai voie să-ți fure tinerețea. Nu, nu am exagerat cu efectele! Luând lucrurile în serios, considerăm că e de datoria noastră să te avertizăm că ai nevoie de produse SPF pentru a te proteja nu doar de arsurile solare, ci și de efectul de îmbătrânire al acestuia asupra pielii.

Soarele este benefic pentru sănătate și mai ales pentru starea de spirit, dar are și o parte mai puțin bună – razele ultraviolete. Cele de tipul A distrug colagenul și elastina, grăbind procesul de îmbătrânire, iar cele de tip B provoacă arsuri, deci invariabil intervine necesitatea folosirii unei creme cu factor de protecție solară.

Bucură-te de săruturile tandre ale soarelui cu SPF!

Nu stăm cu fața la soare numai ”dimineața pe răcoare”, ci, uneori, mai mult decât este recomandat pentru ten. Tocmai de aceea fața trebuie protejată cu SPF ori de câte ori ne petrecem timpul sub cerul liber.

Dat fiind că vara ne expunem cel mai mult la soare, avem impresia că doar pe durata sezonului estival avem nevoie de crema SPF. Însă soarele e acolo sus tot timpul, chiar și în anotimpurile reci. Dovada e nuanța bronzată a tenului cu care ne întoarcem din vacanța de iarnă la ski sau în petele maronii care ne apar pe față. Pentru protecția sigură, folosește un produs SPF de fiecare dată când ieși din casă și soarele e sus!

Dacă chiar ai de gând să faci dragoste cu soarele, protejează-te! Folosește o cremă cu SPF!

Avertismentul acesta este valabil atât pentru ten, cât și pentru corp.

Când mergi la plajă, alege o cremă cu SPF maxim și aplic-o pe piele cu 20-30 de minute înainte de a te așeza pe șezlong. Dacă intri în apă, vei avea nevoie ca după ce ai ieșit, să te dai cu cremă din nou. Când expunerea la soare se prelungește mai mult de 2 ore, mai aplică un strat de cremă SPF pentru a te asigura că ești sub protecție sigură.

Pielea de pe față este mult mai sensibilă și de aceea îți recomandăm ca pe durata unei ieșiri la plajă să mai stai și sub umbrelă sau să folosești o pălărie. Amintește-ți că vrei să fii sunkissed, nu să ai senzația că ți-a rămas pielea mică! Cremele cu factor de protecție solară te ajută în cea mai mare măsură, dar vei avea nevoie să te ghidezi un pic și după ceas, deci e nevoie de echilibru!

Protecția împotriva radiațiilor solare este necesară de fiecare dată când ne expunem la soare, indiferent de anotimp, am mai spus deja asta. Poate ai avut surpriza să observi că tenul s-a înroșit puțin și după o zi în aer liber în care a fost înnorat, sau, sub un tricou cu textura mai fină, pielea și-a schimbat culoarea și a devenit mai sensibilă. Deci razele soarelui străpung stratul de nori și chiar șesăturile.

SPF pentru față, în fiecare zi a anului

Pentru față, produsele SPF rămân cel mai la îndemână scut împotriva razelor fierbinți ale soarelui. Probabil că nu porți pălărie la fiecare ținută, așa că o cremă cu factor de protecție solară este cea soluția ideală.

Completează-ți kitul de îngrijire cu crema SPF din gama noastră de produse! Este un produs cu SPF 50+ cu acid hialuronic, care pe lângă protecția solară oferă și hidratare, fiind potrivit pentru toate vârstele. Îl găsești chiar aici și de fiecare dată când îl vei folosi, vei lua tot ce e mai bun de la soare.

Era mai simplu să-ți spunem când nu folosim SPF, pentru că, după cum ai văzut, cremele cu factor de protecție solară sunt un produs de îngrijire care nu are voie să-ți lipsească din kit-ul de îngrijire.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *