Beneficiile masajului facial

Beneficiile masajului facial? După cum ne-ai putut vedea în social media, facem tot ce ține de promovarea obiceiurilor bune, pentru a rămâne tineri. Lucrăm continuu la produse inovative care aduc maximum de beneficii prin compoziția lor. În același timp îți suntem aproape cu noi tehnici de masaj facial cu care poți combate efectele antiaging chiar în confortul casei tale.

Masajul facial nu are restricții, ci doar beneficii, deoarece stimulează circulația sângelui, metabolismul celular și prin urmare crește capacitatea de regenerare a țesuturilor, ajutând tenul să-și păstreze aspectul tânăr.

Masajul facial stimulează producția de colagen și combate efectele îmbătrânirii premature

Prin stimularea sanguină și a schimbului intercelular, crește și producția de colagen. Acest lucru este necesar în menținerea elasticității pielii și aspectului proaspăt al tenului. Astfel, masajul facial combate apariția semnelor îmbătrânirii – a ridurilor. Primele riduri care apar sunt cele de expresie, urmate de cele cauzate de alți factori printre care, desigur, și atenția pe care o acordăm sănătății tenului, modul de viață și în cele din urmă, îmbătrânirea.

Ca urmare a masajului facial, pielea este stimulată să absoarbă ingredientele active ale produselor de îngrijire pe care le folosești. Ca să fii și mai practică, poți masa fața în timp ce aplici o cremă bogată în acid hialuronic, de exemplu. Așa vei combate simultan efectele antiaging, pe două căi, simultan.

Masajul facial combate semnele de oboseală

Suprasolicitarea ne fură din timpul de odihnă și nu e de mirare dacă ne trezim în pragul unui eveniment cu un ten care pare să spună mai multe decât cuvintele. În această situație, masajul facial reușește să revigoreze aspectul tenului mai repede decât ai crede. Vei avea surpriza să observi cum cearcănele se estompează și tenul își recapătă luminozitatea specifică zilelor în care somnul de frumusețe a fost bifat pe lista ta. Nu-ți recomandăm să trăiești într-un ritm nebun și să înlocuiești somnul cu masajul facial.  Odihna este indispensabilă pentru sănătatea întregului organism, nu doar pentru frumusețea tenului. Iar masajul facial este binevenit oricum, fie că te-a colpleșit oboseala sau nu. Ideal ar fi să faci un obicei din a-ți masa fața, de 2 ori pe zi, adică exact atunci când îți iei timp pentru ritualul obișnuit de frumusețe.

Cum se face masajul facial?

Înainte de a face masajul facial, este imperios necesar să curățăm foarte bine tenul. Fața este o zonă sensibilă, așa că nu vei avea nevoie de un număr mare de repetări pentru fiecare exerițiu de masaj facial. 20 – 30 de secunde pentru fiecare zonă sunt suficiente. Răsfățul pe care ți-l acorzi nu va avea nevoie de un interval mare de timp, dar beneficiile merită din plin.

Îți recomandăm exerciții de masaj pentru zona frunții, a ochilor, nasului, gurii. Recomandăm chiar și pentru zona gâtului și cea a bărbiei, atât de afectată de poziția defectuasă a capului înclinat spre ecranul telefonului mobil. Masează cu mișcări circulare ferme dar în același timp delicate.

Masajul facial și produsele de frumusețe funcționează perfect împreună! Prelungește ritualul tău de frumusețe cu exercițiile de masaj necesare ție și bucură-te de un ten tânăr mai mult timp!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *