Rămâi tânără cu noul produs Gold Cream de la Momirov

Cu toți ne dorim să rămânem tineri cât mai mult timp, atât în suflet, cât și la exterior. 

Rutina și produsele pe care le folosim, dar și alimentația pot face diferența între un ten sănătos și tânăr și unul problematic. Am luat ingrediente de calitate și cele mai utile vitamine și am creat crema antirid Gold Cream, pentru ca tu să rămâi mereu tânără.

Împreună cu echipa noastră de specialiști am creat primul nostru produs Momirov Cosmetics, Gold Serum, îndrăgit de oameni din toate colțurile țării. Iar pentru că acesta a avut parte de un adevărat succes, am început cercetările pentru altul, cel puțin la fel de bun ca primul, care să aducă zâmbetele și radierea pe fețele tuturor consumatorilor.

Astfel am creat ceea ce numim Gold Cream, o cremă antirid vitaminizantă, cu atenție și drag, pentru tine. Aceasta este potrivită pentru orice tip de ten, iar ingredientele sale îi redau tenului fermitate și luminozitate. Pe lângă asta ridurile fine dispar, iar cele vechi se estompează, treptat.

Gold Cream conține aur coloidal, acid hialuronic, vitaminele C și E, dar și ulei din sâmbure de strugure și jojoba. Odată cu folosirea ei regulată, pielea ta devine mai fermă, mai luminoasă și mai tânără. Este concepută pentru a fi aplicată independent, dar pentru rezultate mai vizibil într-un timp cât mai scurt, te sfătuim să o utilizezi împreună cu Gold Serum, din aceeași gamă. 

Ce fac mai exact ingredientele din Gold Cream?

Fiecare moleculă de acid hialuronic (HA) atrage apa și o reține, asigurând astfel hidratarea intensă a pielii. Acesta stimulează producția de colagen, care crește elasticitatea, iar pielea devine mai fermă. Datorită hidratării pe care o oferă, previne uscarea pielii și astfel întârzie procesul natural de îmbătrânire, oferindu-ți un ten strălucitor. Pe lângă asta, acționează ca un antioxidant și astfel îți protejează pielea împotriva radicalilor liberi.

Aurul coloidal stimulează circulația sângelui, previne îmbătrânirea celulelor și ajută la reconstrucția acestora. Atât particulele de aur, cât și Vitamina C cresc producția de colagen a pielii, păstrând mai mult timp apa. Astfel diminuează liniile fine și previn lăsarea pielii. În plus, Vitamina C corectează petele apărute de-a lungul timpului, închide porii și oferă tenului un aspect luminos. Vitamina E hidratează intens pielea și acționează împotriva radicalilor liberi.

Atât uleiul de jojoba, cât și uleiul din samburi de strugure hidratează intens pielea, au proprietăți antioxidante, echilibrează nivelul de sebum secretat de piele și nu înfundă porii. Mai mult, ambele ajută la diminuarea ridurilor și calmează arsurile solare.  

Redă-i tenului tău tenului tău hidratarea, luminozitatea și fermitatea de care are nevoie și el îți va mulțumi pentru asta. Comandă Gold Cream aici și spune-ne părerea ta!

Echipa noastră de profesioniști te asigură: cu Gold Cream, rămâi mereu tânără!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *