Ce este double cleansing?

Din proprie experiență și din cele împărtășite de clientele, prietenele și cunoștințele noastre, știm că simpla demachiere cu apă micelară sau lapte demachiant nu este suficientă pentru o curățare eficientă a tenului. Ca urmare, impuritățile pătrund în profunzimea pielii, apar punctele negre și coșurile, iar produsele hidratante, antiaging și iluminatoare nu pot avea efectul scontat asupra tenului. Mai mult decât atât, menținerea unui ten curat este cea mai importantă în păstrarea tinereții naturale a tenului.

De aceea a apărut nevoia unui double cleansing – o dublă curățare care să desăvârșească ritualul de întreținere a tenului. Altfel spus, după demachierea clasică, urmează o a doua etapă ce va îndepărta 100% urmele de machiaj, depuneri și sebum, cu un produs prietenos cu microflora tenului.

Double cleansing cu săpun? O, nu!

Da, știm și ne așteptăm să ne spui asta: tu ai observat că simpla demachiere nu e de ajuns și faci double cleansing prin spălarea feței cu săpun, deoarece simți că încă n-ai îndepărtat tot surplusul de sebum, machiaj și depuneri.

Într-un fel ai dreptate. Acțiunea apei călduțe împreună cu un agent de curățare are capacitatea de a îndepărta impuritățile de pe față. Dar știi care este prețul? Săpunul usucă pielea, deoarece nu are un ph compatibil cu al tenului.

Poate ai observat că deseori ai și mâinile uscate – tot din cauza săpunului. Deci ai ghicit deja răspunsul: săpunul nu este soluția potrivită pentru double cleansing. Mai mult decât atât, săpunul dereglează secreția de sebum, deoarece pielea va încerca să se hidrateze din resursele proprii.

Iată de ce atunci când întâmpini o problemă și cauți soluții care nu iau în calcul toate datele necesare, apare probabilitatea dezvoltării unei alte probleme. Deci e mai bine să mergi pe sugestiile specialiștilor în îngrijirea și frumusețea tenului.

Produse pentru double cleansing create în laborator

A fost deci necesar să elaborăm un ritual de double cleansing care să corespundă condițiilor actuale de poluare și nevoii tenului de a fi curățat în profunzime cu produse ce pot fi aplicate pe pielea delicată a feței. Un ten curat trebuie să fie un ten sănătos, dar fără o atenție mărită la propietățile și efectele produselor alese, menținerea sănătății tenului rămâne sub semnul întrebării.

Pentru că nu ne oprim din cercetare, completarea liniei proprii de produse și îmbunătățirea acestora, îți oferim pachetul double cleansing pentru care tenul tău îți va fi recunoscător și va radia de curățenie și sănătate:

Apa micelară cu aur coloidal este un produs perfect pentru rutina zilnica de îngrijire care nu necesită clătire, oferă o curățare profundă a tenului și a ochilor, elimină impuritățile și machiajul și mai ales, nu irită tenul. Pe lângă curățare, produsul are și o acțiune anti-aging prin conținutul bogat în acid hialuronic hidratându-l și conferindu-i un aspect mai tânăr. Aurul coloidal ajută acidul hialuronic să se absoarbă mai bine în straturile profunde ale pielii și tenul va rămâne catifelat după utilizare.

Spumă de curățare cu aur coloidal 24K este produsul care desăvârșește ritualul de double cleansing. Este un produs perfect pentru rutina zilnica de îngrijire, oferă o curățare profundă a tenului și a ochilor, elimină impuritățile și machiajul și, o, da, nu irită tenul sau ochii. Destinat oricărui tip de ten și oricărei vârste, spuma de curățare Momirov Cosmetics se aplică prin mișcări precum cele de masaj pentru a dizolva machiajul și a curăța tenul și ochii dimineața și seara. La final, se clătește cu apă călduță. Textura delicată și ingredientele active precum aurul colidal și acidul hialuronic, fac din acest produs ceva mai mult decât scopul pentru care a fost conceput, menținând un aspect proaspăt al tenului.

Ambele produse pe care ți le recomandăm pentru double cleansing se folosesc de două ori pe zi, dimineața și seara și pe lângă curățarea tenului mai oferă și avantajul unei mai bune absorbții a ingredientelor din produsele ce urmează a fi aplicate. Nu uita: un ten tânăr se menține prin curățare profundă și disciplinată, deci double cleansing!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *