Beneficiile aurului coloidal în cosmetică

Produsele cosmetice cu aur au devenit de la o vreme vedete în frumusețe și, oricât de prețios ar suna un nume care menționează metalul de 24 de karate, trebuie să știi că motivul principal îl constituie beneficiile aurului coloidal în cosmetică, înainte de orice alte interese de marketing.

Aurul în ritualurile de frumusețe ale reginelor

Poveștile despre cele mai faimoase regine care au lăsat în urmă legende fabuloase, conțin adevărate mituri despre ritualurile de frumusețe pe care acestea le urmau. Se spune, de exemplu, că regina Cleopatra a Egiptului purta o mască de aur pe față în timpul nopții, pentru menținerea îndelungată a unui aspect tânăr al tenului. De asemenea, medicina chineză asociază metalul prețios cu frumusețea; împărătesele din dinastia Qing își masau fața cu un cilindru din aur, pentru a-i reda strălucirea, tinerețea și prospețimea.

Aurul coloidal în produsele cosmetice

Aurul și-a păstrat incontestabil valoarea de-a lungul timpului, iar evoluția tehnologiei l-a adus mai aproape de noi sub formă coloidală – nanoparticule – niște particule foarte fine care permit o încorporare și o omogenizare ușoară în compoziția produselor cosmetice în laborator. Înainte de a lăsa semnele de întrebare să se ridice în mintea ta, ținem să-ți spunem că aurul este biocompatibil, ceea ce înseamnă că nu provoacă reacții adverse în sistemul imunitar, ci dimpotrivă, îl fortifică.

Magia din produsele cosmetice – aurul coloidal stimulează absorbția ingredientelor active

Industria produselor de frumusețe îl folosește ca ingredient principal, deoarece beneficiile aurului coloidal în cosmetică sunt multiple, dar în același timp, aurul are și un rolul de a conduce celelalte ingrediente active precum acidul hialuronic sau vitamina C, în straturile profunde ale pielii, deci de a le face să se absoarbă cât mai bine în piele. Efectul obținut este creșterea metabolismului celular și regenerarea celulară, vizibilă la exterior prin estomparea ridurilor, o piele cu aspect mai ferm și elasticitate crescută, de pe care semnele de oboseală au dispărut.

Puternic efect hidratant și antioxidant

Printre alte beneficii ale aurului coloidal în cosmetică se numără și capacitatea de hidratare a produselor care-l conțin, dar și efectul antioxidant vizibil în combaterea petelor maronii ce apar în urma expunerii la soare, dar și simultan cu înaintarea în vârstă. Tenul va fi luminos și va avea un aspect întinerit după folosirea unui produs cosmetic cu aur.

Merită menționate și proprietățile antiinflamatoare și antibacteriene ale aurului coloidal, deoarece se știe că poluarea împreună cu imunitatea scăzută pot avea efecte nefavorabile asupra pielii, iar acestea pot fi ținute la distanță de ten, zona gâtului și decolteu prin utilizarea unui produs cosmetic formulat cu aur.

Gama completă de produse cosmetice cu aur coloidal

Dacă în setul tău de ingrijire ai o cremă hidratantă, una antirid și una antioxidantă, deja ai numărat trei produse și trei probleme diferite cu care te confrunți. Ai vrea să le combați pe toate trei cu un singur produs? Sau dorești să obții efecte spectaculoase într-un timp mai scurt?

Momirov Cosmetics îți pune la dispoziție un set de produse cosmetice complementare:

Ser facial cu aur 24K și 7 % Acid hialuronic – un ser super hidratant și antirid cu concentrație mare de gel de acid hialuronic si aur 24k. Acesta lasă pielea hidratată și catifelată și se poate aplica dimineața și seara.

Cremă Gold 24K cu aur coloidal si acid hyaluronico cremă super hidratantă și antirid cu concentrație mare de acid hialuronic și aur 24k. Are un puternic efect antirid și protejează împotriva radicalilor liberi. Folosită pe termen lung, redă fermitatea și elasticitatea tenului.

Exfoliant cu aur coloidal 24K – perfect pentru curățarea profundă a tenului. Estompează ridurile si liniile fine, regenerează si catifelează pielea, are efect calmant si oferă luminozitate tenului și facilitează absorbția produsului ce va fi aplicat după curățare.

Cremă Antirid 24K pentru Ochi – o cremă pentru atenuarea ridurilor din zona din jurul ochilor cu aur coloidal, acid hialuronic, super concentrată, antirid și hidratantă, ce asigură un efect de lifting pe tot parcursul zilei, și, folosită constant, estompează atât ridurile fine cât și pe cele profunde.

Apă micelară 24K cu aur coloidal și acid hyaluronic – un produs perfect pentru rutina zilnica de îngrijire care nu necesită clătire, oferă o curățare profundă a tenului și a ochilor, elimină impuritățile și machiajul și mai ales, nu irită tenul.

Spumă de curățare cu aur coloidal 24K – un produs perfect pentru rutina zilnică de îngrijire, oferă o curățare profundă a tenului și a ochilor, elimină impuritățile și machiajul și nu irită tenul sau ochii.

Poți achiziționa produsele individual, în funcție de preferințele proprii sau poți opta pentru pachetele care îți oferă avantajul unor prețuri promoționale, din secțiunea de seturi cosmetice. Bucură-te din plin de beneficiile aurului coloidal în cosmetică!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *