Cum ne ajută peptidele să avem o piele frumoasă

Peptidele sunt aminoacizi care fac parte din compoziția proteinelor din organism, inclusiv din piele, păr și unghii. Ele păstrează pielea sănătoasă, proaspătă, fără riduri și imperfecțiuni și sunt produse de corpul nostru în mod natural. Dacă nivelul peptidelor este scăzut, suntem mult mai predispuși la apariția ridurilor, unghii fragile, păr degradat și vârfuri despicate. 

 

Colagenul este cel mai important tip de proteină, în ceea ce privește pielea, așa încât 80% din piele este alcătuită din el. Mai mult de atât, acesta menține tenul ferm. Însă, odată cu trecerea timpului, nivelul colagenului din organism scade considerabil. Tocmai de aceea este necesară folosirea peptidelor. Acestea stimulează producția de colagen pentru a menține pielea tânără și pot fi administrate atât pe cale orală, cât și extern, sub formă de produse de îngrijire a pielii.

 

Poți introduce în ritualul tău de îngrijire cremele, serumurile, uleiurile sau gelurile care conțin peptide, pentru a avea un ten tânăr și luminos, cât mai mult timp. Spre deosebire de peptidele produse de organism, acestea trebuie să fie însoțite de antioxidanți, acid hialuronic și ceramide, pentru a fi cu adevărat benefice. Avantajul celor care sunt create în laborator este că penetrează mai bine pielea și au efecte mai rapide. 

 

Ce fac peptidele mai exact?

 

Acestea hidratează intens și cresc elasticitatea, făcând pielea mai suplă, mai netedă și mai fermă. Mai mult de atât, acestea estompează ridurile și liniile fine și previn formarea altora noi. Corpul nostru percepe peptidele ca pe niște semnale care au loc atunci când se face vindecarea unei leziuni. În felul acesta, organismul trimite colagen, pentru a reface pielea. Când producția lor scade, aspectul pielii este destul de afectat. 

 

Creme cu peptide pe care le poți folosi

 

Unul dintre produsele cu peptide bio pe care ți-l recomandăm este Instant Miracle Gel, de la Camilla Pihl. Acesta întărește și tonifică pielea aproape instant. Reduce semnele de îmbătrânire după numai o oră. Formula sa unică este îmbogățită cu extract natural de soia, care ajută la estomparea ridurilor. Tratamentul Superlift îți va lăsa pielea sănătoasă și luminoasă. Comandă-l aici!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *