Cine suntem noi?

Călătorim mult. Ne place să descoperim mereu locuri noi, care să ne spună poveștile lor secrete. Curioși din fire, testăm de toate, peste tot. De la ciudățenii culinare, la haine lucrate din materiale care te mângâie, la creme și cosmetice specifice locurilor pe care le descoperim împreună.

Aducem acasă cele mai spectaculoase descoperiri, să nu ținem doar pentru noi secretele bine păzite ale locurilor exotice pe care le vizităm. La început am împărțit doar cu prietenii, însă ne-am dat seama că oricine se poate bucura de minunile pe care le oferă ingredientele speciale pe care le găsim. Fiecare dintre ele spune o poveste despre tinerețe și noi ne dorim să rămânem mereu tineri.

Din Franța aducem o gamă completă, bazată pe extracte de fructe și miere. O călătorie care spune povestea naturaleței și simplității. Din Italia vă oferim eleganța ingredientelor alese atent, care prin puterea lor ne întineresc vizibil.

Pentru că susținem și producătorii locali, din România vă oferim gama Momirov, special concepută pentru acei care cred în puterea ingredientelor active, selectate cu cea mai mare grijă. Vrem să vă arătăm că și produsele românești se pot ridica la cele mai înalte standarde, de aceea vă provocăm să le încercați și să ne spuneți apoi ce părere aveți despre ele. Până acum, cei care le-au testat au avut doar surprize plăcute.

Haideți să descoperim împreună lumea. Noi am decis să rămânem mereu tineri. Voi?