Cine suntem noi?

Curioși din fire, călătorim mult. Iubim să descoperim mereu locuri noi. Am observat pe parcursul timpului că fiecare loc are ceva al lui, pe care nu îl mai găsești în altul pe planeta asta. Fie că e vorba de caracteristici geografice specifice zonei, cultură, bucătărie sau ingrediente de orice tip, cu siguranță dai de o poveste nemaiauzită.

Încă de când am descoperit prima dată nenumăratele beneficii ale călătoriilor în jurul lumii, am încercat să găsim o cale de a ne întoarce cu ele acasă. Așa că, treptat, am început să aducem acasă bucățele cu bucățele din locurile acelea minunate. De la haine lucrate din materiale care te mângâie, până la creme și cosmetice specifice locurilor pe care le descoperim împreună.

 

Ne doream de mult să ne deschidem o afacere în industria de skin care și voiam să facem asta la noi în țară. Dar pentru că dorințele, fie ele spuse cu voce tare, contează doar până într-un punct, ne-am hotărât să îi lăsăm pe alții să viseze, iar noi să ne concentrăm pe ce putem face. Uite așa am pus bazele unui brand local, cu produse cosmetice făcute de noi, într-un laborator certificat.

Lucrăm cu o echipă talentată, cu rezultate recunoscute internațional, care se dedică nu doar cât trebuie, ci mai mult, pentru a vă putea oferi doar ce este de calitate. Produsele noastre sunt făcute cu drag în Timișoara, din ingrediente mioritice și altele aduse de la târguri renumite, din călătoriile noastre. 

Vă invităm să încercați produsele noastre, făcute cu drag și să ne spuneți apoi ce părere aveți. Până acum, cei care le-au testat au avut surprize plăcute.

Noi am decis să rămânem tineri. Voi?