Beneficiile extractului de viță BIO

 

Resveratrolul este un ingredient activ, natural, ce se găsește predominant în extractul de viță, în boabele de struguri și în vinul roșu. Acesta mai este prezent în general în fructele închise la culoare (afine, mure, rodie, zmeură și chiar ciocolată neagră). Face parte din clasa stilbenoidelor și și-a câștigat titlul de unul dintre cei mai puternici antioxidanți.


Încetinirea procesului de îmbătrânire este principala funcție a antioxidanților, aceștia neutralizând acțiunea radicalilor liberi, care distrug celulele sănătoase și provoacă dezechilibre la nivelul organismelor. Radicalii liberi sunt atomi instabili, proveniți din poluare, raze UV și procesul natural de ardere a grăsimilor. Aceștia sunt responsabili pentru îmbătrânirea organismului și duc la deteriorare cerebrală.


Printre dezechilibrele cauzate de radicalii liberi, se numără și îmbătrânirea accelerată a pielii. Tocmai de aceea, resveratrolul este un aliat de nădejde în menținerea tinereții acesteia. El mai ajută sistemului cardiovascular, protejează împotriva celulelor canceroase și tratează acneea. Mai multe studii au arătat că acesta crește longevitatea mai multor specii de animale dar și a oamenilor.


La începutul anilor ‘80, resveratrol a devenit foarte cunoscut în Franța, prin prisma studiului lui Serge Renaud, profesor la Universitatea din Bordeaux. Studiul este cunoscut drept “paradoxul francez” și a pornit de la ideea că, deși francezii aveau o alimentație bogată în grăsimi și colesterol, rata decesului cauzată de afecțiuni cardiovasculare era mult mai scăzută decât alte popoare cu o alimentație asemănătoare.

Care era explicația?
În ciuda faptului că au o alimentație nu foarte sănătoasă, aceștia consumă regulat vin roșu, bogat în resveratrol, care îi ajută să se mențină sănătoși. De aici, ingredientul, a mai căpătat și pseudonimul “Paradoxul francez”.

 

Învățând de la alții și continuând mai departe cercetările, am ales să folosim resveratrol, conținutul din extract BIO din viță de vie, pentru a ne menține pielea tânără, cât mai mult timp. Astfel, am creat serul facial Momirov, cu aur 24K și 7 % Acid hialuronic

Pe lângă particulele de aur și acidul hialuronic, resveratrolul ajută la hidratarea profundă a tenului în doar câteva minute de la utilizare, iar la folosirea îndelungată estompează liniile fine și imperfecțiunile pielii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *